Behandlingar

Medicinsk fotvård
50-60 minuter / 600 kr.

Ambulerande 700 kr.

Börjar med ett avkopplande fotbad. Naglarna rensas, klipps och slipas. Vid behov behandlar jag liktorn, förhårdnader, nageltrång, hudsprickor, vårtor, nagel och fotsvamp. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage. Allt enligt dina personliga behov. Jag ger även allmänna råd om avlastning, fotgymnastik och egenvård. Tänk på att du själv sparar din tid genom att ta bort gammalt nagellack.


Klassisk Fotvård (friskvård)
50-60 minuter / 750 kr.

Ambulerande 850 kr.

Förebyggande och behandlande fotvård börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter rensas, klipps och slipas naglarna efter behov. Jag ger även allmänna råd om avlastning, fotgymnastik och egenvård. Behandlingen avslutas med en fotkräm som passar just dina fötter och en skön fotmassage. Om din arbetsplats har friskvård som personalförmån då kan du använda det till fotvård för att förebygga fotproblem. Mitt friskvårdspaket består av en helbehandling på 45-50 minuter och denna behandling är momsbelagd. Här betalar du för din fotvård och tar med dig kvittot till din arbetsgivare som sedan ersätter dig för utlägget. Tänk på att du själv sparar din tid genom att ta bort gammalt nagellack.


Medicinsk fotvård delbehandling
ca 30 minuter / 350 kr.

Ambulerande 450 kr.

Den här behandlingen är till för dig som har ett mindre specifikt problem som du vill ha hjälp med men för övrigt har bra fötter, fotvårtor, liktornar, nageltrång m.m.


Nagelklippning fötter
ca 30 minuter / 350 kr.

Ambulerande 450 kr.

Inleds med ett avslappnade fotbad. Därefter klipps och filas naglarna. Denna avslutas med en mindre massage av fötter. Tänk på att du själv spara din tid genom att ta bort gammalt nagellack.


Fot-och underbensmassage.

Ca 30 min 450 kr.

Inleds med ett avslappnade fotbad.
Energigivande och stimulerande massage av fot och underben.
Denna behandling är momsbelagt.


Medicinsk Fotvård Lyx

Ca 90 min 950 kr.

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter rensas, klipps och slipas naglarna. Ev. liktorn, hälsprickor, svamp, vårtor med mera behandlas. Ett nytt fotbad inleder sista delen i behandlingen, fotpeeling och sedan en fuktgivande inpackning av fötterna. Avslutas med en längre fot-och underbensmassage med mjukgörande olja/kräm.